Taylor Lautner och Kristen Stewart i intervju

Här är en intervju från mtv. (den är översatt, men det tror jag ni ser :P)

MTV:
Kristen, hur uppfattar du relationen mellan Bella och Jacob i New Moon annorlunda än relationen mellan Bella och Edward i Twilight?

Kristen: Det är en helt annorlunda relation; den är helt originell.

MTV: Den verkar vara mer lekfull?

Kristen: Ja precis. De är lätta; de har faktiskt roligt ihopa. Edward och Bella är alltid så främmande.

Taylor: Det är alltid så spänt.

Kristen: Och bara han kan få henne på rätt spår. Typ, hon bokstavligen dör; hon slutar att äta och är helt färdig med allt. Och det ända som får henne på andra tankar är Jacob.

MTV: Vad är det ni är mest ivriga för oss att se när New Moon kommer ut i November?

Taylor: Jag tror den största saken är att jag försvinner ett tag, och hon börjar gå igenom en mörk deprimerande period. Du går igenom en depression - skulle du kalla de det? - när jag försvinner.

Kristen: Oh herregud, ja.

Taylor: Sen kommer hon tillbaka och inser att jag är en varulv, så det är den stora big boom. Jag kommer att förvandlas till varulv ett antal gånger, det är ganska så häftigt.

MTV: Hur var stuntarbetet i dessa scenerna?

Taylor: Jacob kan förvandlas mitt i luften. Så jag fick göra dessa coola stunts där jag sprang och sen fångade de upp mig med massa kablar och jag hoppade rätt upp i luften, sen fick jag hänga där ett tag. Det fick ni se i trailern faktiskt. Det var riktigt roligt. Jag fick göra många coola stunts i denna filmen.

Kristen: Den söta lilla håriga vargen.

MTV: Han är väldigt kramgo. Berätta om en scen som du läste antingen i Stephenie Meyers bok eller i Melissa Rosenbergs filmskript som du tänkte var: "Oj det kommer att bli svårt att göra", och berätta hur du lista ur hur du skulle göra.

Kristen: New Moon är full med gåtor. Jag tror det är den ända boken i serien som jag blev avskräckt av - men på ett bra sätt. Det är den bästa känslan att starta en film med. Men min favorit rad i boken är när jag måste säga till Jacob, "Det är han: det har alltid varit han!" Jag måste säga det. Och det var väldigt svårt.

MTV: Det var en jobbig dag att filma?

Kristen: Ja, och det är precis så i vår film, det är en så hög version av verklighet. Det är som att folk gör bara inte slut (i Twilight filmerna) - de gör slut och man bokstavligen dör. Det är inte som att du säger, "Åh jag är jätte deprimerad och gråter." Allting är meningen att vara en fantasiversion av det. Så jag hade alltid svårt att lista ut det, "Gör jag tillräckligt? Ser jag ut som att jag kommer dö?"

MTV: Ja, det är svårt att vara den mest dramatiska personen i världen, men utan att vara usel. Och Taylor?

Taylor: New Moon är väldigt komplicerad. Där är mycket hjärtkrossande saker, där är mycket som händer. Edward försvinner i början, och hon går igenom en depression, jag försöker hjälpa henne ur det. Sen går jag själv igenom saker, och då lämnar hon mig. Det är precis överallt, och det händer mycket, och där är många av de scenerna du beskrev.

MTV: Vilken scen var din favorit att spela in?

Taylor: Min favorit var - vi kan kalla den uppbrotts scenen - det är scenen precis efter hon ser mig utan tröja och jag har klippt mig, jag är helt annorlunda. Och jag måste berätta för henne att vi inte kan vara vänner mera.

Kristen: Han försöker att göra slut med mig - men det funkar inte så bra.

Källa: MTV


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0